"Ölüm diye bir şey yok, bu sadece sonsuzluğa geçiş‏"

"Ölüm diye bir şey yok, bu sadece sonsuzluğa geçiş‏"

Dr. Lanza kitabında ölümden sonra hayat ile alakalı görüşlerini ve keşiflerini paylaşıyor.

"Ölüm diye bir şey yok, bu sadece sonsuzluğa geçiş‏". Bu cümleler yaşayan üç önemli bilim adamından birisi olarak görülen Dr. Robert Lanza'nın Biyomerkezciliğin Ötesi ( Beyond The Biocentrism) ötesi isimli kitabından bir alıntı. Dr. Lanza bu kitabında ölümden sonra hayat ile alakalı görüşlerini ve keşiflerini paylaşıyor.

 

Ünlü Kök Hücre araştırmacısı Dr. Robert Lanza Kuantum teorisi üzerine yıllarca araştırmalar yaptıktan sonra ölüm ve ötesi ile alakalı çok önemli sırlara eriştiğini iddia etti. ABD'nin Wake Forest üniversitesi akademisyenlerinden Dr. Robert Lanza son kitabı Biomerkezciliğin Ötesi isimli kitabıyla çok önemli bir tartışma başlattı. Kuantum teorisi üzerine yaptığı çalışmalardan sonra Lanza'ya göre, ölüm sadece bir illüzyon. Buna daha çok "bir geçiş" diyor. Dr. Lanza, bedenimizi terk ettiğimizi ve başka bir boyuta geçtiğimizi ve orada sonsuza kadar bilincimizin yani varlığımızın devam ettiğini iddia ediyor.

"Bilinç ölümle sona ermiyor"

Bu fikirlerinde enerjinin asla yok olmadığı gerçeğinden yola çıktığını söyleyen Dr. Lanza, bilincimizin ölümle sona ermediğini söylüyor. Pek çok farklı Ölüme Yakın Deneyim çalışması da bilincimizin ölümle yok olmadığı gerçeğini ortaya çıkarmıştı. Dr. Lanza'nın açıklamalarını ve kitabını yorumlayan bazı uzmanlar ise Dr. Lanza ile kutsal kitapların frekanslarının neredeyse aynısı olduğunu ifade ediyorlar.

 

Dr. Robert Lanza, Time dergisinin yılın en etkili isimleri listesinde 2014 yılında ilk 100'e girmişti.

Kaynak: Mepa News

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.
1 Yorum