Erzurum’da D. Mehmet Doğan’a vefa paneli yapılacak

Erzurum’da D. Mehmet Doğan’a vefa paneli yapılacak

Türkiye Yazarlar Birliği kurucu ve şeref Başkanı merhum D. Mehmet Doğan için TYB Erzurum şubesi anma programı hazırladı.

A+A-

Anadolu’yu Mayalayan Bir Kültür Öncüsü” başlığı altında düzenlenecek panel; 11 Ekim 2024 tarihinde Saat: 19.00 da Prof. Dr. Kemal Bıyıkoğlu Salonunda yapılacak.

TYB Erzurum Şube Başkanı Memet Gözütok’un yöneteceği panelde; TYB Genel Başkanı Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan, TYB Konya Şube Başkanı Ahmet Köseoğlu ve TYB İstanbul Şube Başkanı Mahmut Bıyıklı konuşacak.

12 Ekim 2024 günü saat: 10.30 da ise, “Hatıralarda D. Mehmet Doğan’a Vefa” söyleşisi  D. Mehmet Doğan Şehir Kütüphanesinde yapılacak.

Abdülbasır Kımışoğlu’nun yöneteceği söyleşide; TYB Erzurum Şubesi eski Başkanı Hanifi İspirli, Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Erdemir, Kayseri Şube Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Taş, İstanbul Şube Başkanı Mahmut Bıyıklı, Giresun Şube Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Güçtaş ve Erzincan Şube Başkanı Halil İbrahim Özdemir konuşacak.

TYB Erzurum Şubesi’nin kuruluşunun 30. yılı ve D. Mehmet Doğan’ın Hak’ka yürüyüşü  dolayısıyla düzenlenecek panel ve söyleşide Doğan’ın hayatı, eserleri, düşünce dünyası, kültür, sanat ve edebiyata olan katkıları konuşulacak

2-040.jpeg3-027.jpeg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.